yakamoz01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
namaz vakitelerini çeken bir sistem. her il var.

sistemi a dan b ye, b den c ye geçecek şekilde tasarladım. belki bu bilgi işi biraz daha basitleştirebilir. include ile ayar.php gibi bir doya koyayım dedim beceremedim açıkcası.

daha basit bir şekilde dizayn olabilirdi ama ne demişler en iyi yol bildiğin yoldur
Biraz kafanızı yorabilir ama şöyle bir yol izleyin.

En sağdaki il'i başlangıç saati olarak ayarlayın. Daha sonra sola (batıya) geldikçe en sağdaki ilin saatine, iki il arasındaki saat farkını ekleyin.

Örn : Iğdır için iftar vakti : 05:00 olsun. Iğdır ile Ankara arasındaki saat farkını bir database'e veya array olarak kaydedin. Ankara-Iğdır zaman farkı 15dk diyelim. Ankara ile Iğdır arasındaki saat farkını, Iğdır'ın iftar vaktine ekleyin. Sadece Iğdır'ın namaz vakitlerini/iftar vakitlerini girmeniz geriye kalan tüm şehirler için başlangıç olacak.

Bu iş biraz kafanızı yoracaktır ama algoritma/sistematik bir şey oluşturmanız çok daha yararlı olur. Sizin yağtığınız sürekli aynı veriler okunuyor, farklı işlemler yapılıyor. Arada bazılarını güncellemeniz gerekecek. İş resmen işkenceye dönüşecek.