Alıntı:
scortmanx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bu tekliflerin sahte olduğunu düşünüyorumn sadece 25 tl veririm
Kesinlikle
Tekili < 1K olan siteye kim 300 - 325 TL verir ve gelirsiz siteye.
site gelirsiz değil ilgilendiğim aylar adece aylık 100-150 tl kredi ve üyelik satmıştım. dekontlarnı bulabilirim sanırım bir çok ödeme iş bankasından gelmişti.
2. si zaten orda belirtmişim son bir haftadır site yaptıranlardan 300-400 tl kazandım. genelde ayda 1000 tl yide bulur bunun da dekontları var paypal dan ödeme aldım biraz ödememde kaldı.
3. seo işi yaptıran şirketler çok seo işine bir ara girdim evden eve nakliyat kelimesinde siteyi ilk sayfayada getirdim paramıda aldım. çok bilmiş moderator arkadaş istiyorsa tlden konuşma şartıyla adreside verebilirim.
site ilgilenilirse aylık onbinlerce tl kazandırıla bilir kredi isteyen çok ama siteyle ilgilenemiyorum ve sitenin müşteri potansiyeli var.
4. ilgilendiğim dönemler bir ayda 200-300 tl arası ürün satışından kazanmıstım sanırım aynı şekilde telden iletişime geçen olursa bu dekontlarıda gösteririm orda ürünün hangi site üzerinden ve hangi ıp ile alındı net bir şekilde yazıyor zaten.
5. bilmişlik taslamayın bence miletin emeği hakında böyle konuşmayın bu sitenin hostu 53 tl tr nin en kalıteli en pahalı yerinden birinden alınmış. 10 gb trafik, reseller bu fiyata aldım ben.
6. şirkete var isteyen arkadaş varsa tüm bilgilerimizide paylaşabiliriz. tabi siz diyelimki siteyi aldınız üçkağıt yaparsanız beli bir süre sonra tabiki müşteriler size güvenmez ben onlarca siteye ücretsiz seo yaptım burdaki arkadaşlar a ücretsiz destek verdim bir çok konuda şuan 2-3 kişiye ücretsiz domain ve host verdim isterseniz telefonlarını verebilirim telefondanda görüşebilirsiniz.
7 . biz r10 moderatorlerini de çok gördük bir gold üye bana hakaret küfür etti . r10 daki arkadaşlar herkez özür dilemesini isteyip -rep verince moderatorler sadece hakaret içeren mesajları sildi . beni Allah tan başkası korkutmaz karkeş isteyene tüm bilgilerimi paylaşmaya hazırım artı ltd şirketimizde var her konuda ben kendime kefil olabilirim. birde abisi falan yazmışsın ben 24 yaşındayım r10 arkadaş uye etti kaç yazmış bilmiyorum öyle laflarda güzel değil bence burda...