evet dersen yargı iktidarın eline geçer. hayır dersen demokratik bi ülkede yaşıyacaksın.
Vay be ne demokratik bir ülkede yaşıyormuşuz haberimiz yokmuş. Bugüne kadar gelen iktidarlar ne yapmışlar çok merak ediyorum. Haa çok şey yapmışlar canım. Amerika başkanın karşısında elleri önüne bağlı durmuşlar, Kemal Dervişi getirip ekonomiyi daha bk etmişler, bankalara hiç önlem almadan milletin parasını ödemişler, elektriğe hergün zam yapmışlar, beykozda boğaza nazır yerleri hep kelli felli adamlara vermişler, Türkiye'yi dünyaya kapatmışlar, Şehit annesinin başı örtülü diye kışlaya almamışlar, kıçında bez varken hala ülkeyi yönetmeye uğraşmışlar (ne fedakarlık be), terörist başını yakalayıp kalemini kırıp sonra da apar toplar idam yasasını kaldırıp adamı asmamışlar sonra da asın da asın da diye bağırmışlar, imam hatip okullarında okuyan garibanları ne kadar ezebiliriz hesapları yapmışlar, Din,Dil,Renk ayrımı yapmadan eğitim öğretim yapacaksın kanununu hiçe sayıp başı kapalı kardeşlerimizi üniversitelere, liselere hatta ilköğretime bile sokmamışlar, devlet elden gidiyor naaraları atıp küplerini doldurmuşlar, yeşil kart vaadiyle ve araba ev vaadiyle oy toplamışlar, mason olduğu ortaya çıktığı halde bile pişkinlikle gelip yine devlet meselelerine yorum yapma yüzsüzlüğünde bulunmuşlar, darbe yapanları el üstünde tutmuşlar, anayasa mahkemesinin 11 üyesinden 7 sinin atamasını kendi adamlarından yapmışlar (sonra da gruplaşma var diye bağırmalar oldu ya kendileri

), İmf den sürekli borç alıp borç batağına girdikten sonra sonraki iktidar şu kadar imfye borçlu diye hedef göstermişler (halbuki son alınan borcu bu hükümet istemiyordu, Tüsiad illa alacaksın demişti)
Daha ne kadar sayayım arkadaşım. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz ayaklarını geçin yahu. Zenginin fakiri ezdiği bir ülkede yaşıyoruz sadece. Birilerinin para hortumlarına basıldı diye yaygara çıkartıyor sizin gibilerde bundan gaz alarak hükümete yükleniyor. Atatürk'ü hatırlıyorum da Kurtuluş savaşında meclisten bile tam yetki istediğinde yetki verilmiyordu zar zor çıktı karar. Atatürk bile istenmeyen adamdı o zamanda. Şimdi bu hükümet de istenmeyen parti oldu (Atatürkle falan kıyasladığım yok, bazı at gözlüklüler atlamasın hemen sazan gibi) anayasa mahkemesinin üye sayısını arttırıyor bunda ne kötülük var taktınız buna kafayı. Arkadaşlar herşey dört dörtlük olamaz her zaman herkesin istediği olamaz, Ülkem için ne doğruysa zorluklarına katlanmaya razıyım. Örneğin arkadaşım Hırıstiyan ben Müslüman, şimdi bu durumda Cami yapımını o istemez, Kilise yapımını ben istemem. Gerçi bu doğru bir örnek değil ama anlatmaya çalıştığım şu, herkesin istediğine göre anayasa çıkmıyor. Ülkenin menfaatleri herşeyden öncedir. Seçime gideceğiz gitmeden de değişiklik paketini mutlaka okuyacağız. Böyle konular açıp ortalığı bulandırmanın ve insanların kafasına bazı şeyleri zorla (yanlışları doğru gibi gösterip) sokmanın hiç alemi yok.