greenman arkadasım seni tanıyorum sagolasın anlayısın için. bizim derdimialp zyerı kullanma cabasında halen olması değil o kadar emek verip ediyor adam bizle halen ugrasıyor + birde - rep veriyor nasıl bir anlayış halen anlamıs değilim birisi cıkıp gelse dese Çocuk gibi ZIRLIYORSUN diyip birde - rep verse sen yerimizde olsan napArdın Allah aşkına. hAlende uZatıyor biz o na lisansı kırma amacında oldugunu söylemedik tabi deniyeii Orl bnA bişe deMiyorum diyebilirdi değilmi kArdeŞim kuSura bak ambilmiyordum lisanslı oldugunu tamam uLklanam cabasında olmuyorum artık değilmi Neden halen cevap yazma girişiimnDe bulunuyor o kadar ettik cabalAdık sizlere yardımıcı olaLım die kArııglIs bu olamamAzdı. neyse uzAtmıyalım Konuyu artık. greenman anlayısın için teşekkür ediyorum sana...
Yavrucağım Beyninde Sorun Mu Var
al bak adam ne yazıyor sanki karsıında cocugu var. beni 15 yaşında cocuk sanıyor bak cocuk gibi yazmıyorum ARKADAŞ SUS ARTIK!...
Şşşşşşt Çocuk Uyuyor
Flashguru İle Msn'de Görüştük. Bilmeden Yapılmış Bişey Olduğu İçin Arkadaştan Özür Diledik. Konu Kapanmıştır. Hayırlı Satışlar.