greenman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi buraya yazmamın nedeni o sitenin ortaklarından birisininde benim olmam..en başta belirteyim sonradan sen nerden çıktın yada adam çagırdın vs çocuk muhabbeti olmasın..

flasguru arkadaşım facebook hotlink konusunda seninle daha öncede muhabbetimiz oldu.euroturk arkadaş ilede aynı şekilde..ikinizinde yardımseverligni bilirim.bi kaç şahısta sizin herkese bedaya sundugunuz öneriyi paralı satmıştır onada şahit oldum.bu player meselesine gelince ben siteler hangi çözüm yolunu buldu diye bakınırken bi kaç sitede facebook videolarının çalıştıgını gördüm.ortagım psikoya söyledim.ve sana tüm samimiyetimle söylüyorum o playerın senin oldugunu daha yeni okuyunca ögrendim ve paralı satıldıgınıda buradan gördüm.daha önce bi kaç şahıs kesin çözüm vs demişti tırt çıkmıştı o yüzden kesin çözüm yok diye artık burayı es geçmiştik.psikoda çalışan player ı görünce playerı çekti.sonra lisanssız uyarısı oldugunu söyledi..ha diyeceksin sen niye çektin o player ı.. çünkü bi kaç site o gördügüm siteden playerı çekmişti..olay bundan ibaret.ondan sonra ne lisansı kırma derdiyle ugraştık nede başka bişey.direk sildik eski sistem devam ettik..burada madem bizi buldun özel msj atarak niye böyle bişey yaptıgını sorabilirdin psikoya.oda sana yazardı bu yazdıklarımı güzel bi şekilde...yok etekleri tutuştu yok parpazladılar vs şeklnde yazmana gerek yok.biz emegede saygı duyarız.bilseydik satıldıgını emin ol alırdık.hatta sana xml player hakkında danışmıştım yaptırtmayı düşünüyordum.emege saygımız olmasa sitelerimizde kullandıgımız scriptlerde lisanssız olurdu..neyse daha çok uzatmıyayım ben olayın özünü anlattım..kalp kırmaya gerek yok..
greenman arkadasım seni tanıyorum sagolasın anlayısın için. bizim derdimialp zyerı kullanma cabasında halen olması değil o kadar emek verip ediyor adam bizle halen ugrasıyor + birde - rep veriyor nasıl bir anlayış halen anlamıs değilim birisi cıkıp gelse dese Çocuk gibi ZIRLIYORSUN diyip birde - rep verse sen yerimizde olsan napArdın Allah aşkına. hAlende uZatıyor biz o na lisansı kırma amacında oldugunu söylemedik tabi deniyeii Orl bnA bişe deMiyorum diyebilirdi değilmi kArdeŞim kuSura bak ambilmiyordum lisanslı oldugunu tamam uLklanam cabasında olmuyorum artık değilmi Neden halen cevap yazma girişiimnDe bulunuyor o kadar ettik cabalAdık sizlere yardımıcı olaLım die kArııglIs bu olamamAzdı. neyse uzAtmıyalım Konuyu artık. greenman anlayısın için teşekkür ediyorum sana...

Yavrucağım Beyninde Sorun Mu Var

al bak adam ne yazıyor sanki karsıında cocugu var. beni 15 yaşında cocuk sanıyor bak cocuk gibi yazmıyorum ARKADAŞ SUS ARTIK!...