EuroTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyin peşinde biliyormusun? Senin gibi beleşe hazıra konup adamı salak yerine koyman adamın sinielrndiği şey -rep verip halen sataşman. herkesin gözü konuya dönse ne olacak dönmese ne olacak. zaten arkadas playeriçi n konu acmayacaktı bizim ricamz sayesinde oldu. bir de utanmadan kullaıtkacanm diyebiliyorsun Lisanslı oldugunu bilmiyormussun, kardeşim ne uzatıyosuNnn sil ozaman KULLANMA....

kimsenin ekip mekp topladıgı yok neyini düşüneceğim kardeşim senin gibilerinimi aısakrnda duracagım halende uzatabiliyorsun konuyu pes dogrusu tebrik ediyorum seni bakalım daha ne gibi cevabın olacak bekliyorum.
Önce Yazı Yazmasını Öğren. Sonra 2 Aylık Üye Olduğunu Hatırla! Muhattabım Sen Değilsin Başımı Ağrıtma!

flashguru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
diyorum ki anla diye anladın sanırım. Ben arastrma yapmayıp deneyen kişide art niyet ararım. herkes arar.aramazsa tum soylemlere aksini ispat edene kadr katlanacak. Kullansam ne olcak ? diyorsun bu ne peki ? bu sozunden sonra o sozleri duydun. Yazmazsan sevinirim artık. cidden uplatma amacım yok, o nedenle yazma
Kullansam Nolur Kelimesini Satışta Olduğunu Yani W@rez'e Girdiğini Bilmiyodum Bu Şekilde İçim Rahat Kullanırdım Demek İsteyip Diye Yazdım Anlamıyo Musun Ya Aynı Şeyleri Bin Kere Yazdırıyosun.