EuroTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyin peşinde biliyormusun? Senin gibi beleşe hazıra konup adamı salak yerine koyman adamın sinielrndiği şey -rep verip halen sataşman. herkesin gözü konuya dönse ne olacak dönmese ne olacak. zaten arkadas playeriçi n konu acmayacaktı bizim ricamz sayesinde oldu. bir de utanmadan kullaıtkacanm diyebiliyorsun Lisanslı oldugunu bilmiyormussun, kardeşim ne uzatıyosuNnn sil ozaman KULLANMA....
Adamda Bende 50 Sefer Yazdım Kullanma Girişiminde Bulundum Ama Kullanmadım Diye Senin Zeka Seviyen Nedir? Hala Kullanıyosun Sil Diye Israr Ediyosun. Silmemde Kalmasıda Bişey İfade Etmiyecek Çünkü Player'da Koruma Var. Ve Ben O Player'ı Server'da Unutmuşum. Flasgurunun Şimdi Telaştan Siler İfadesine Karşı Silmiyorum Dedim Anlıyo Musun? Dou You Understand Me? Hıı

flashguru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
google da gordugunu aramak hiç aklına gelmedi sanırm o kadr denyecegine baksa idin.
uplama derdim degil, zaten yazma artık konuya uplatma , elbette kullanacagını soyluorsn. haberin olsada olmasa korumasız iyi giderdi diyorsun... Peşinde oldugum şu : neden bu kadar arastırmadan etmeden herşey bize mubah anlayısı içindesiniz. bu kadr sen geldin yazdın senle gecti konusma kim gelse oyle olcaktı daha nice site var acıklayacgım . Senin testler uzun surmus ilk goze bu iki site carptı yazdım . Hatta yazmam dogrumu dieye cok dusundm ama lisans sattgım diger kişilere sordum sizin farklı domaininzmi die yok hayır cevabı alınca yazdım. bunu bi anlasan ... neyse konuya yazma yada cevap hakkını kullan laf atma bitir konusmanı sonra uplattı olmayayym
Takmışsın Bir Google'da Niye Aramadın Diye Aynı Kelimeyi Yüz Sefer Söyledin.
Hatan Google'da Aramamak De Kabul Edeyim. Bütün Konuşman Boyunca W@rez'ci, Şuursuz, Hak Yiyen, Hırsız Yakıştırmalarını Yapıp, Birde Beni Seviyesiz Diye Afişledin. Açıklamamı Yaptım. Sende Okuyup Anla Artık...