Psik0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen Ne Diyosun Ya? Sana Daha İlk Mesajımda Player'ının Satışta Olduğunu Bilmediğimi Deneyip Korumadan Dolayı Çalıştıramadığımı Söyledim Zaten Sen Neyin Peşindesin? Elbette Koruma Olmasa Kullanacaktım. Çünkü Senin Konundan Bihaber'dim.

Satışta Olup W@rez Olan Bişeyi Bile Bile Kullandın İmâ'larını Geç Artık! Konunu Up'latmayı Başardın. Herkesin Gözü Konuna Döndü. Guru Gürültü

Neyin peşinde biliyormusun? Senin gibi beleşe hazıra konup adamı salak yerine koyman adamın sinielrndiği şey -rep verip halen sataşman. herkesin gözü konuya dönse ne olacak dönmese ne olacak. zaten arkadas playeriçi n konu acmayacaktı bizim ricamz sayesinde oldu. bir de utanmadan kullaıtkacanm diyebiliyorsun Lisanslı oldugunu bilmiyormussun, kardeşim ne uzatıyosuNnn sil ozaman KULLANMA....

Psik0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ooo Guru Gürültü Ekibini Toplamaya Başlamış. Bilip Bilmeden Balıklama Dalma Player'ı Sadece Aynı Gün Bir İki Sefer Denedim Çalışmayınca Bıraktım. Sadece Server'da Kalmış. Arkasında Olacağın Adamı İki Sefer Düşün
kimsenin ekip mekp topladıgı yok neyini düşüneceğim kardeşim senin gibilerinimi aısakrnda duracagım halende uzatabiliyorsun konuyu pes dogrusu tebrik ediyorum seni bakalım daha ne gibi cevabın olacak bekliyorum.