Psik0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen Ne Diyosun Ya? Sana Daha İlk Mesajımda Player'ının Satışta Olduğunu Bilmediğimi Deneyip Korumadan Dolayı Çalıştıramadığımı Söyledim Zaten Sen Neyin Peşindesin? Elbette Koruma Olmasa Kullanacaktım. Çünkü Senin Konundan Bihaber'dim.

Satışta Olup W@rez Olan Bişeyi Bile Bile Kullandın İmâ'larını Geç Artık! Konunu Up'latmayı Başardın. Herkesin Gözü Konuna Döndü. Guru Gürültü
google da gordugunu aramak hiç aklına gelmedi sanırm o kadr denyecegine baksa idin.
uplama derdim degil, zaten yazma artık konuya uplatma , elbette kullanacagını soyluorsn. haberin olsada olmasa korumasız iyi giderdi diyorsun... Peşinde oldugum şu : neden bu kadar arastırmadan etmeden herşey bize mubah anlayısı içindesiniz. bu kadr sen geldin yazdın senle gecti konusma kim gelse oyle olcaktı daha nice site var acıklayacgım . Senin testler uzun surmus ilk goze bu iki site carptı yazdım . Hatta yazmam dogrumu dieye cok dusundm ama lisans sattgım diger kişilere sordum sizin farklı domaininzmi die yok hayır cevabı alınca yazdım. bunu bi anlasan ... neyse konuya yazma yada cevap hakkını kullan laf atma bitir konusmanı sonra uplattı olmayayym

-----------------------
O ekip dedigin kişi, parasnı verip almıs bi adam, görünce bu ne oluyor diye soran bi kişi, haliyle soracak biz kerizmiydik tepkisi vercek bunu anlamaman normal artık uzatma konumu kirletme.