insan ne diyorsun sen? , ne yazdım okumanda mı yok, senin gibiye az o söylem. Şahsına bir söz istemiyorsan ona gore yasayacaksn. Burda denedim bilmiyordum bahanelerine sıgınıyorsun. Açık açık dedin ne daha uzatıyorsun? . Kullansam ne olcak demen yeterli herkes için senin için değişmiyor.
Açık kaynak verilse çatır çatır kullanacaktın buraya yazsam sanane deyip bi de pişkinlik yapacaktn ama baktın beceremedin sesini çıkaramadın.
Sen bi ayıbını kabul et konumu da kirletme , haksız repden sadece duydukların ve yaptıklarının sonucu seni rahatsız etti diye -rep attın bu yeter mod arkadaslara banlanman bana bişey kazandırmaz ama senin su pişkinligini bu konuda sergilemen bana çok sey kazandırdı. En azından senin gibilerden bir demet gördüler konuyu okuyanlar.
İnkarı yapan sensin. Elimizde kanıt olmasa yok oyle bişey bile dersin .
Ha bi scripti izinsiz varez kullanmaya kalkmıssn ha bunu arada fark yok bi gör artık. ve konumuda artık kirletme.
Sen Ne Diyosun Ya?
Sana Daha İlk Mesajımda Player'ının Satışta Olduğunu Bilmediğimi Deneyip Korumadan Dolayı Çalıştıramadığımı Söyledim Zaten Sen Neyin Peşindesin? Elbette Koruma Olmasa Kullanacaktım. Çünkü Senin Konundan Bihaber'dim.
Satışta Olup W@rez Olan Bişeyi Bile Bile Kullandın İmâ'larını Geç Artık! Konunu Up'latmayı Başardın. Herkesin Gözü Konuna Döndü.
Guru Gürültü