Psik0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Saldırıya Geçmiş Ya Ne Yazdığını Ne Dediğini Bilmiyosun Yada Saçmalıyorsun. Direk Şahsıma Hakarette Bulunuyosun. Sonrada Bana Seviyesiz Deyip Dediklerini İnkar Ediyosun. Hepsi Bir Yere Sabrımı Zorluyosun
insan ne diyorsun sen? , ne yazdım okumanda mı yok, senin gibiye az o söylem. Şahsına bir söz istemiyorsan ona gore yasayacaksn. Burda denedim bilmiyordum bahanelerine sıgınıyorsun. Açık açık dedin ne daha uzatıyorsun? . Kullansam ne olcak demen yeterli herkes için senin için değişmiyor.
Açık kaynak verilse çatır çatır kullanacaktın buraya yazsam sanane deyip bi de pişkinlik yapacaktn ama baktın beceremedin sesini çıkaramadın.

Sen bi ayıbını kabul et konumu da kirletme , haksız repden sadece duydukların ve yaptıklarının sonucu seni rahatsız etti diye -rep attın bu yeter mod arkadaslara banlanman bana bişey kazandırmaz ama senin su pişkinligini bu konuda sergilemen bana çok sey kazandırdı. En azından senin gibilerden bir demet gördüler konuyu okuyanlar.
İnkarı yapan sensin. Elimizde kanıt olmasa yok oyle bişey bile dersin .

Ha bi scripti izinsiz varez kullanmaya kalkmıssn ha bunu arada fark yok bi gör artık. ve konumuda artık kirletme.

Dip nota cevap : ilgi için yapılan bişey yok senin gibiler gorulsun diye yapıorm . Bak aldığın sitenin kalitesi belli , demekki işinde kalitesi belli boyle ucuz şeylere ihtiyac yok , yakından tanıyanlar bilirlerki bu iş benim için bir sevgi, hobi meselesi ve bu nedenle senin gibiler daha cok sinirlendirior beni.