flashguru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen çocuk mu kandırıyorsun , şuuru kapalı ifadesini satılan bi ürünü çakallık yapıp kullanmaya deneyen biri için dedimki az bile dedim, bak insan, pişkilinignin sınırını bilmiyorum ama baya ilertebilcegini düşünüyorum. Yaptıgın ayıbı herkes gördü bu sana yeter. Burda kullanmak kullanmamak onemli degil senin gibilerin bir deger yargısının olmaması. İsimsiz cisimsiz bişey olsa tamam herşey var gerizekalı değilsin ya görürsn hiç gormedin yonlendigin sitenin dersn gecersin.
Ağlamak vs bu laflar zaten çok cocukca mahalle agzı yok o bile değil. daha seviyesizce .sen kim kullanmak kim diyecegim bak onada alınacaksın

Senin gibiler yüzünden vakit harcıyoruz ekstradan guvenlge korumaya vakit kaybından baska bişey degilsinz.
Alıntı
2- filmdiziseyret.org who is bilgileri kapalı , şuuruda kapalı sanırım .

Saldırıya Geçmiş Ya Ne Yazdığını Ne Dediğini Bilmiyosun Yada Saçmalıyorsun. Direk Şahsıma Hakarette Bulunuyosun. Sonrada Bana Seviyesiz Deyip Sabrımı Zorluyosun

Dipnot: Bak Şimdi Araştırıp Buldun Konudada Tartışma Çıkardın Bütün Forumun Konuna İlgisi Doğdu. Şimdi Ne Satış Yaparsın Haaa! Hayırlı Satışlar