Ne Diyosun Arkadaşım Sen? Kime Kimi Şikayet Ediyosun? Kimi İfşa Ediyosun? Sen Kimsinde Ben Senin Yazını Görüp Panikle Kaldıracağım?
Player'a Bir Dizi Sitesinde Rastgeldim. Facebook Engelini Aştığı İçin Player İle Deneme Yaptım. Player'ını Kullanmadım, Kullanmıyorum! Ne Senin Satış Konundan Ne de Bu Olaydan Haberim Vardır. Bir Kere İnsanlar Hakkında Karakter Analizi Yapmadan Adam Gibi Pm Atta Görüş Öğren.
http://www.filmdiziseyret.org/reface.swf , ( silmessen tabi )
ben konuma yazdım seni bulmak zorunda değilim,konuya yazıp birilerinin çıkmasını bekledim ama çıkmadı kimse,
Ayrıca biliyorki r10 konuları çok kısa sürede indexlenir googleda domainin gectigi konuyu google da bile rastgelebilirdin.
playerin üstünde player ismi yazıyor neyin nesi kısa bi google araması ile bulurdun.
Beni bilen bilir."Denediğin" player üstünde de yazıyor kim olduğum. Seni ifşa ettim ne isen nesin bilmiyorum orasını . Olaydan nasıl haberin yok onu anlamadım dedim ya kısa bi google araması playerin ustunde yazan yazıdan bulurdun .
Bunu Yapmak Çok mu Zordu?
Zaten playeri kullanamazsın! o nedenle kullanmıyorum demen bişey ifade etmiyor , ama güvenlik olmasa kullanacaktın sen denemeci misin kullanmayacağın şeyin denemesini yapasın?. Koydun denedin olumlu sonuç alsa idin çatır çatır kim nedir sormadan futursuzca kullanacaktın.
Yanlış mı ?
Karakter analizi yok yaptığın şeyi gösteriyorum. Hadi denedim ettim bahaneni de geçtim yönlendiğin site ile kontak kurabilir ögrenebilirdin. Yazıdan yine bulabilirdin. İnsan yemiyoruz bilgi isityene ornek istiyene her türlü ornegi veriyoruz.
Burda gelip bir de haklıymış gibi şeyler yazma, kimse kimseyi kandırmasın, herhangi bi engele takılmasaydın her şekilde kullanacaktın. Tek sen değilsin tabi, bi kısım sitelerin hepsi boyle yapacaktı. Koruma olmayabilirdi de böyle düşünmeden yaptığınız her hareket yeni şeylerin gelişmesi için bir çelme bunu anlayınız.