PaylasimCity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısaca mantık yürütürsek siteye girenler işlerini çok hızlı görüp çıkıyorlar demek ki.Zaten o açıklamaları falan okumazlar download butonu nerde diye ararlar ya içeriği biraz zenginleştir ya da download butonunu hemen gösterme buna benzer birşey yapılabilir.
Katılıyorum zaman sınır koy misal downlond islemi için lütfen 30 saniye bekliyin gibisinde ama bu seferde hit düşer misal ben oyun indirmek istiyorum yazarım goolge oyun ındır ılk cıkan sıteye gırerım 15 sanıye gezınırım baktım downlond linki yok cıkarım sana 2 tavsıyem var :

1. supdomain ile forum sitesi ac boglece ınsanalar forumda gezerken hemen cıkma oranın duser

2. ınsan mısal tema ındırecek downloand linkine tıkladı ve sıteden cıktı bunu engelemek ıcın downloand linkini altına dıkkat cekıcız bır renk tonu ıle sunu yaza bılırsın downloand etdıgını dosyaının nasıl yuklenecegını bılmıyormusun tıkla ogren gıbı bır banner koy onuda bir sayfaya yonlendır oraya programların oyunların nasıl yuklenecegını anlatan VİDEO ekle neden video diyeceksiniz simdi video yüklendi etdi adam izledim demesi 10-15dk yanı 7-8 dk bir video hazırlarsan bu vıdeoyu'da sıteye gırenlerın yarısına ızletmeyı başarırsan bu sorun ortan kalkacaktır.

Ben denedim sonuç :

Açıkcası bende pek bişey değişmedi =)