Peki 5 dk lık bir joomla kurulumu seo sef eklentisini kaç paraya yaptırırdınız ?
Hani bilmesek neysede benim için 1000 tl pahalı.Artık zaman buldukça birşeyler yapacağım.
Burada kimseyede kazıkçı demedim. Rep veren arkadaşada teşekkürler sanırım kendisi sade bir joomlayı 1000 tl ye yapıyor alındığına göre :P
Eğer birisine 1000 TL lik iş yaptırıcaksam , Open Source Matters. ( Joomla ) ya verirdim. Hazır Joomla scriptini kurupta , joomla, nulled scriptleri düzenleyerek , vergisiz iş yapanlara neden vereyim ki ?
Madderde anlattıklarınız ve ordakiler gerçekleştikten sonra da muhtemel ihtiyaçlarınız pek 5 dakikalık bir joomla kurulumuna benzemiyor. Bu yüzden girdim bu konuya.
Ayrıca sadece 5 dakikalık joomla kurulumunada isteyen 1000 lira diyebilir. Diyen kişiye benim için pahalı bütçem yok demeniz yeterlidir. Kazıkçı anlamına gelmiyor yani bunu demek istiyorum.
Şunu idda ettiğinizi düşündüğümden bu kadar üsteliyorum joomla kullanılarak yapılacak bir iş ise 1000 TL etmez e geliyor cümleniz. Joomla ile yapılıp 1000 TL den çok fazlasıda edecek işler var.
Mesela bize fiyat sorsaydınız ve konu başlığındaki maddeleri saysaydınız bizde 600 TL civarı fiyat verirdik mesela.
Anlatmaya çalıştığım bu. Fiyat aldığınız kişi sadece joomla kurulumu + seo eklentisi için istememiştir bu fiyatı tahminimce.