ve görüldüğü üzere abuk sabuk konular 5-10 sayfa teşekkür alırken, bu kadar ciddi ve üst düzey bir konu hem okunmamış

hem de kimse yanıt da yazmamış doğru düzgün

))
Google Optimizasyon kategorisini konu sahiplerinin %90'ı imleme sitesi gibi kullandığı için açıkçası uzun süredir girmiyordum.Mutlaka fark ediliyordur aylardır sürekli aynı şeyler döndürülüp çevrilip kullanıcılara sunuluyor , kullanıcı da ya post kasmak ya da arkadaşının konusunu güncel tutmak adına kuru bir teşekkürle konuyu yukarıya taşıyor.Ne makalenin doğruluğu tartışılıyor , ne üzerine doğru dürüst bir yorum yapılıyor.
Paylaşılan makaleler arasında farklı olan , daha önceki düşüncelere uymayan bir makale görüldü mü anında müdahele edilip tartışmaya bile yeltenmeden kavga ortamı oluşturuluyor ( protos78'in konularında rastlamıştım sanırım.)
Konuya dönmek gerekirse dediğiniz gibi kelimelerin köklerine indirgenerek dökümanların birbirleriyle karşılaştırılması ve aralarında uyumluluk bağının kurulması algoritmanın bir parçası olsa gerek.
Uzun süredir bu tarz paylaşımlar yapılamadığı için R10 Google Optimizasyon kategorisinin seviyesini çok aşmışsınız hocam tebrik ediyorum bu konuda