Kolayımı alıcaksın arkadaşlık sistemini editleyeceksin Arkadaşın dediği sorgulama sistemleri saten bu sistemlerin içerisinde var 2 tip üyelik demiş aynı şekilde 2. tip üyeliğin tablolarını girersin ona görede sorgulama sayfasını yaparsın ek olarak haber modülü istemiş ana sayfaya manşet sistemini kasarsın yönetim paneline bağlarsın olur bitter adamdanda 3000 TL istemezsin bu adam gavur değil düşman değil bir iş yapmaya çalışıyor 3000 TL bu işinde hakkı değil burada hazır olupta ben hazırı almıyorum genede sıfırdan kendim yazıyorum hatta önceki müşterilere yaptıklarımıda almıyorum siliyorum diyen yalan söyleyen adamdır. Bu kolay işti zor iş istiyorsan dualwarior sana bi sistem söyleyeyim algoritmasını kurman 1 ay sürer o zaman gelirsin 3000 TL benden alırsın
dostum sen yazılımcının kendi kütüphanesiyle çalışmasını başkasının emek harcayıp yazdığını editleyerek bi şeyler yapmasıyla karıştırıosun ve kaldı ki orda ki bana özgün yazılımı ben kendim geliştirmişim istediğim müsteriye uygulamışım istediğim müşteriyede uygularım bu yazılımın değerini belirleyen sen değil, kolaylığı zorluğuda değil; benim. çünkü yazar benim. bilmem ne kadar anlayabileceksin ama kimsenin emeğini bu şekilde küçümsemeye hakkın yoktur.
artı merak ediyorum gerçekten asp ve php dışında hangi dillerle ilgileniosun web dili olarak değil orta seviye veya düşük seviye bilgisayar dilleri hakkında ne kadar bilgin var(eskiler iyi anlar bi zamanlar bir butonun byte code'ları için frameworkler oluşturulur o frameworkler satılırdı...sadece bir buton için....)
neyse dostum sen şöyle bi webmaster ağzından kurtulup yazılımcı olursan burdaki bu kadar insanı daha iyi anlarsın...