aslında en güzeli de nis site;

nedeni ise çok basit. nis siteler o alan için açılmış olduğundan, genel bir site içinde dolanan sayfalardan çok daha detaylı bilgi içerebiliyor. çünkü girecek içerikler belli olduğundan bu içerikler detaylandırılıyor. google da hali ile bu tip siteleri sevmeye başladı. özellikler TR de bu olay ayyuka çıktı. herkes alt kelimelerde site açmaya başladı. seninde makalende belirttiğin gibi günde 3$ kazanacağım 10 site açsam bana yeter düşüncesi insanlarda oluşmaya başladı. buda arama sonuçlarının kaliteleşmesine doğru gidiyor. gitmeside gerekiyor.

diğer bir husus olarak makale yazılımı sağlatan siteler fikri, bundan bir kaç yıl önce uygulamaya koyulduğumuz ancak yabancı dil eksikliği gibi bir çok nedenden dolayı bırakmak zorunda kaldığımız bir şekil. konuyu bu şekilde ele alman çok güzel. ben dahil çok kişinin pay çıkarması gerekir.

gerek makale yazdıran/yazdırtan siteler aracılığı ile nis bulma gerekse de e-ticaret siteleri yardımıyla nis bulma yöntemlerini, daha detaylandırıp, günümüzde hangi şekil ile işe yarıyor bunuda yazsaydın çok daha iyi olur du ama. bu haliyle bile forumdaki en iyi paylaşımcılardan biri olduğunuz aşikar.

gereksiz paylaşımlar ve yardımlara Paylaşımcı Üye ünvanı verileceğine protos78 gibi digiklan gibi farklı paylaşımları sunan ve tartışmaya yön veren kişilere verilmesi taraftarıyım. en azından ben dahil, bir çok kişi paylaşmaya değer çok şey paylaşacaktır.

saygılar