Bu Domainin artık googleda bir yeri ve bir bilinmişliği var.Googleın sevdiği bir domain haline gtirmek için sitemi sürekli temiz kullanıp,güncel özgün veya özgünleştirilmiş yazılar ekleyip,sağlam yerlerden kalıcı backlinkler sağlamıştım.Bunların faydası halen görülüyor.(sitemi bir ara 5-6 ay kapalı tutmama rağmen googleda eski yerinde)
Sen bu yazdıklarıma sürekli devam eder ve biraz daha sağlam ve google dostu,az link çıkışlı spor-futbol vs. sitelerinden link alırsan uzun süreli ilk 5'e girmesi çok zor olmaz.
Ama sen dersen ki ben bunları yapmayıp seocuya para vericem o yapsın (ki ben bunu hiç yapmadım kendi çabamla onu 1. sayfaya oturtmuştum) seo bölümünden arkadaşlardan fiyat alabilirsin bu tercih ve bütçe meselesidir.Sormak araştırmak iyidir denemek için pm atıp fiyat iste birkaç arkadaştan bakalım bende merak ediyorum.
Benim için siteye kasmak bir hobi ve zevkti kendim yapmıştım bunu ve kendime göre de başarmıştım

Umarım sen benden daha başarılı olursun kardeşim...
Sağolasın Ağabey.
Sorucam ama bütçemi sende biliyorsun yani para dökemem fazla dediğin gibi link alıcam.