DGN ilede,
SH ilede,
Profilo ilede,
Radore ilede
çalıştım/çalışıyorum. Kiminde direk, kiminde bayileri ile.

Radore ile başlarda çok iyi gidiyorduk,büyük bir çıkış yaptık, ardından gelen kesintiler , ping sürelerinde alakasız birden artışlar işlerimizi aksattı bıraktık,

Profilo ile çok iyi gidiyorduk, bütün imkanları bizlere sundular,saldırılar geldi engellemeye calıstılar,ek ücret talep etmeden hatrı sayılacak miktarda hattımızda artış yaptılar ancak bırakmadan önceki durumlarda loss cıkısları,pinglerdeki değişiliklik yüzünden bırakmak zorunda kaldık,

SH de hala 3 tane kasamız mevcut(aktif olarak calısmayı bıraktığım bir oyun firması,Ancak yinede kontrollere devam ediyorum tanıdığım ve cok sevdiğim bir abimin yeri olduğu için).
Şuan gayet iyi gidiyor bir aralar MS lerde sorun yaşamışlığımız oldu ancak şuan durumlar gayet iyi.

DGN ye başta yaklaşmıyordum, daha doğrusu yaklaşamıyordum. İşim gereği ile ping süreleri bizim için çok önemliydi. POP noktası olup, ping sürelerindeki ciddi düşüşten sonra DGN üzerinden bayiliği aracılığıyla 2 kasa aldık. Gayet iyi gidiyoruz (şuan ufak bir loss sorunu yaşıyoruz arada cıkmalar oluyor, onlarada en kısa sürede müdahale ediyorlar,kısa süre içindede sorunu cözeceklerine inanıyorum). Herkesede tavsiye ederim.