Sadece Hosting 'in fiyatları piyasa şartlarında ortalama. Misal DGN ile arasında fark yok.
Hat kalitesi kesinlikle SH 'te süper. Satın aldığınızı kullanırsınız. Overseling yok. En azından kullanan bir kişi olarak belirtiyorum. Daha önce çalıştığım dc 'lerle kıyasladığımda diğerlerinde overseling az yada çok varmış diyorum.
Müşterilerim dahi farkı hissetti. Bundan dolayı gelirim 3 'e katlandı.
Hat kalitesi açısından 1 numara SH.
R10 daki üyelerin %90 lık kısmı zaten SadeceHosting ile çalışmaz Sebep Fiyat pahalılığı. Ben SH için oy kullandım sebep Hizmet gerçekten kaliteli. Ama fiyatlarda ona göre birde Colocation Müşterilerine Kıyak yapmaması

... Şimdi neresi ile çalışıyorum derseniz Profilo telekom Kötümü değil tabiki kötü olsa çalışmam

Ama SH'ın yerini tutarmı Oturup düşünmek lazım.
Net Internet Osman bey iyidir hoştur müşterilerin gönlünü herzaman iyi hoş tutar yaklaşımı çok iyidir. Müşteri Osman bey'i sever bende severim tabiki.. Osman bey'den direk olarak değil ama Dolaylı olarak barınan bir sunucumda var Şimdiye kadar bir kesintide olmadı (Hizmette iyi yani) Ama Osman bey'in birazdaha kat etmesi gereken yol var bana göre.
Diğerlerine gelince hepsinin birbirine göre + ları var tabiki DGN Plus mesela Türkiyede bir ilki yapan firma bana göre kalitelidirde ama hiç hizmet almak nasip olmadığı için o yüzden Tercih yapamam. Ama Dağhan Bey ile yakındanda görüşmüşlüğüm olduğu için kişilik olaraktan tercih ederim. Ama Bursa bana uzak olduğu için tercih etmem. Uzak memleket istesem (Istanbul Dışı) Yurt dışında barındırırım

Bu böylece uzar gider. Listedeki Tüm verimerkezi sahiplerinin bazılarıyla beraber oturup çay içmişliğimde vardır ama başlık konu içerisinde bir arkadaşımızın belirttiği gibi yanlış doğrusu.
Çalıştığınız verimerkezi olmalıydı.
En iyisi diye bir seçim olabilemez çünkü bir firma ile çalışmadan
nekadar iyi olduğunu bilemezsiniz.
DGN ile çalışmayan DGN'nin iyi olup olmadığını
SH ile çalışmayan SH'ın iyi olup olmadığını
Net İnternet ile çalışmayan Net İnternetin iyi olup olmadığını gibi...
Bu yüzden böyle konularda herzaman dünyaya at gözlüğü ile bakmamak gerek.