bleemcnt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. Belirttiğiniz kuralları revize ederek herşeyi daha net bir şekilde açıkladık. Yeni açılan bir program olduğu için kurallarımızda bu gibi kesin yargı belirtmeyen durumlardan dolayı özür dileriz. Bu yüzden henüz webmaster forumlarında İş Ortaklığı Programı'mızı hemen duyurmamış, bazı eksiklerimiz çıkabileceğini tahmin ediyorduk. Anlayışınızı rica ederiz.

Revize edilen cümleler:
İş ortağının hesabı, sebep ve nedenleri belirten bildirim yapılmak suretiyle "Pasif" duruma alınabilir. Pasif durumda olan İş Ortaklarının ödemeleri bekletilir. TamVakti, ziyaretçi ip adresi, URL referer gibi kendi kayıtlarında tuttuğu delilleri sunarak sistemde belirtilen kazancınızdan hileli ve manipüle edilmiş, tıklama ve üyelikler için kesinti yapabilir. İş Ortağı'nın üyeliği sonlandırılacak ise TamVakti kayıtlarına göre hileli kazançları düşülerek ödemesi gerçekleştirilir.

Bununla beraber Pasif durumunu açıklayan yeni bir cümlede kurallar bölümüne eklenmiştir: http://aff.tamvakti.com/kurallar
üyelik onayı bekliyoruz???