Braksana dostum sen bu işleri. Itrader' ina baktım sosyalleşme scripti kuruldu diye bir trade var. Daha kendin script yazmyor yada yazamıyor ayarlama yapamıyorsun en basit şeyleri bile sonra gelip burada 3-5 bin tl olmaz diyorsun.. serbest piyasa teklifi veren verir ona birşey diyemezsin belki 3 fazladır ama 300 tl lik bir işte değil açıkcası!
Arkadaş 3000 tl belki fazla dersin ama bende 1900-2000 tl arası altına o işi yapmazdım örneğin.Ben karşımdakine kimsede olmadan sıfırdan proje yazacağım, zamanımı harcayacağım bide gidip 300 -500 tl alacağım.
İşte senin dediğin gibi hazır sistemler var, git arkadaşla anlaş çok biliyorsan yap o sistemi arkadaşa
Kolayımı alıcaksın arkadaşlık sistemini editleyeceksin Arkadaşın dediği sorgulama sistemleri saten bu sistemlerin içerisinde var 2 tip üyelik demiş aynı şekilde 2. tip üyeliğin tablolarını girersin ona görede sorgulama sayfasını yaparsın ek olarak haber modülü istemiş ana sayfaya manşet sistemini kasarsın yönetim paneline bağlarsın olur bitter adamdanda 3000 TL istemezsin bu adam gavur değil düşman değil bir iş yapmaya çalışıyor 3000 TL bu işinde hakkı değil burada hazır olupta ben hazırı almıyorum genede sıfırdan kendim yazıyorum hatta önceki müşterilere yaptıklarımıda almıyorum siliyorum diyen yalan söyleyen adamdır. Bu kolay işti zor iş istiyorsan dualwarior sana bi sistem söyleyeyim algoritmasını kurman 1 ay sürer o zaman gelirsin 3000 TL benden alırsın