Uygun domain bulunca bu sistemi almayı düşünüyorum.. Ama sistemin daha kullanışlı olması ve sahibine gerçekten kazandırması için bazı özelliklerin eklenmesi gerektiğini de düşünmeden edemiyorum..

Göze batanlar: demoya bakarak yazıyorum tabi..

* Sayfa yolu satırında link yok.Yani ziyaretçi ilerlediği sayfalardan istediğine kolayca dönebilmeli..
* Ürün listeleme sayfasında TL fiyatların hem başında hem sonunda..Ayrıca fiyat sorunuz seçeneğinde para birimi kapanmalı
* Ürün listesinde üst raklam alanı [Fotoğraf Başlık Ücret Tarih] satırının üstünde olmalı
* Vitrinde ürün araları azaltılıp, ilan yazısı olabildiğince uzun tutulmalı
* Yeni ilanlara karakter sınırlaması getirilmeli
* Tarih formatı sitenin heryerinde aynı olmalı
Öneriler:

* Herhangi bir kategoriye girince ilanlar komple sayfayı kaplayınca sistem biraz basitleşiyor sanki.. O aşamada sol kolon dursa.. Aynı zamanda detaylı arama her an kullanımda olur.
* Sitede linklendirilmiş yazılar standart oolmasa css ile bir kaç farklı renk kullanılsa..[ ilan başlıkları- detaydaki linkler -diğer linkler ]
* Gold üyelik olsa [ Vitrin vs yayınlama, ilan iletişimi görme gibi haklar kazanılması vs yetkiler için]
* Vitrin dışında acil ilanlar, sponsor firmalar, kategoriye son eklenenler[ adminden kullanıcı istediği kategoriyi seçse] gibi ek modüller olsa...
* Mikro-ödeme modülü olsada cep telefonu ile ödeme alarak işlem yapılsa..
* Watermark[site üstü yazı] gif veya png de olabilse..
* Ana sayfada ve diğer sayfalarda pratik bir üye girişi ve kayıt olsa..
* Her kategori için bir banner upload alanı olsa, o kategoriye girince o banner bölümün başlığı gibi yayınlansa..
* Kategorilerde adminden aç/kapa ayarlı ilan sayısı gösterimi olsa...

Tabiki bunlar belkide scriptin fiyatını arttırabilir. Ama kesinlikle değerini ve kullanılabilirliğini de arttıracaktır. Alanada satanada yararlı olacaktır diye düşünüyorum..

Umarım faydalı olur..Ancak bu fiyata bu haliylede başarılı bir script olduğunu söylemeliyim. Bol kazaçlar...