Çoğu arkadaşımız biliyordur belki ama ben bilmeyenler için paylaşıyorum bu konuyu.

Öncelikle Wix.com nedir ?Nerden çıktı ?

Ben 2 seneden uzun süredir bir çok işimi wix.com sayesinde halletdim fotoğraf düzenleme flash banner yapma flash site yapma flash intro yapma flash reklamlar flash animasyonlar aklınıza gele bilecek bunu gibi bir çok şeyi wix.com ile yaptım.

Peki ücretlimi ?

Hayır ücretsiz bir servis tabi ücretli yanlarıda var premium üyelik ekstra hafıza özel domain özel vs gibi paketler var.

Ne gibi siteler kurula bilir ?

Ağırlıklı kişisel websiteleri yapılıyor ama alışveriş sitesi blog gibi sitelerde yapa bilirsiniz.

Sınır varmı ?

Walla ben hiç sınır ile karşılaşmadım su ana kadar 1000 den fazla resım 100 den fazla muzik uploand etdim 9-10 flash site yaptım

Kullanımı kolay mı?

Çok karışık değil aslında türkçe dil yok ama kullanımı kolay yani tut sürükle seç sunu ekle bunu cıkar gıbı ıslemler hep.

Ücretsiz domain veriyormu ?

www.wix.com/kullanıcıadı/sitem seklinde flash ulasa bılıyorsunuz yada ekstra ucret odeyerek flash oraya tasıyorsunuz.

Dikkatime çarpan bir kaç özellik

- Flashı yaptıktan sonra sitenizin içinde bir sayfaya eklemek için kod veriyor
- Zaman sınırlamarıs yok 2 senedir sorunsuz kullanıyorum
- Çok güzel hazır şablonları mevcut
- Yabancı ünlülerin kişisel siteleri bunla yapıldığını gördüm
- Kullanımı çok kolay bence ve çok güzel özellikleri var
- Her boyuta site yapıla bilir
- Yada kendi menünüzü,bannerinizi,Flash logonuzu ve buna benzer birçok şeyi çok hızlı yapabilirsiniz.

Edit : Yapım Hakkında Hazırladıgım slayt 2 sene once hazırlamıstım hala duruyor =) İzlemek için TIKLA

Bu benim ilk paylaşımım hade bismillah yazım hataları için sory =)