Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce sanırım terli terli soğuk su içme,gece çıplak yatmanın etkisiyle öksürük başladı.
İlk 1 hafta geçer diye pek önemsemedim ama gittikçe ağırlaştı öksürük durumu
Sonra eczaneye gittim öksürük şurubu aldım.1 kutu şurup bitti ama benim öksürük geçmedi..nitekim bir süre sonra yaklaşık 1-2gün kadar kesildi öksürüğüm ama 2 hafta önce tekrar başladı..Hastaneye gittik, sağolsun çok ilgilenen (!) doktor boğazıma baktı ve boğaz enfeksiyonu olmuşsun dedi.. 1 boğaz spreyi,2 adet de hap verdi..
Neyse bu ilaçlar da bitti ama ben hala aynıyım..Öksürürken aşırı balgam geliyor boğazıma nefes alamıyorum.10-15 saniye nefesim kesiliyor ölücek gibi hissediyorum kendimi çok kötü bir durum
Aramızda bu işlerden anlayan arkadaş varsa nasıl geçer? ilaçlar dışında bir çözümü var mıdır yardımcı olabilirler mi ?
internetten durumumu araştırdım, hastalığıma en yakın teşhis olarak bunu koydum ben ?
Alıntı
Akut Bronşit : Genellikle grip, kızamık, boğmaca veya tifo gibi hastalıklar sırasında görülür. Sisli ve soğuk havalarda çok rahatsız olurlar. Hastalığın başlangıcında kuru ve ağrılı öksürük, az yapışkan balgam, sonraları sümüksü cerahatli balgam ile hafif ateş ve halsizlik görülür. Mutlaka tedavi edilmesi gerekir.