erkan1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana çok ilginç geldiği için siteni inceledim. Aldığın backlinklere falan baktım. "Gsm Tamir" diye backlinkler almışsın bunların tamir kelimesine de etkisi olmuştur. Az çok rekabet olan ve tamir diye başkalarının kastığı siteler varsa senin bunları geçmen için backlink gerekiyor.

Ama genel içeriğe sahip bir siteye hit kazandırmak istiyorsan senin yaptığın şeyler çok harika. Zaten tecrübede etmişsin.

Benimde mesela bir müşterimin sitesi var "kış bahçesi" kelimesinde kastığım içinde "kış" kelimesi geçtiği için "kış" diyerek arattığında ilk sayfada çıkıyor. Kış kelimesinde milyonlarca sonuç veren bir kelime ama direk kış kelimesi ile kimse link kasmadığından hiç bir çalışma yapmadan kış kelimesinde ilk sayfada olmuş. Yani birileri gelip kış kelimesinde kassalar benim sitem gerileyecek. Bu senin içinde geçerli. Tamir kelimesi önemliyse backlink konusunda kelime bazlı çalışabilirsin. Ama hit önemliyse ki bence önemli olan hit gereken herşeyi yapıyorsun çok güzel bir şekilde.

Böyle kelime bazlı çalışmalarda backlink olmassa olmaz birşey. Sen ne kadar site içi çalışma yaparsan yap rakip site sağlam yerlerden backlink kasarsa seni geçecektir.
Yorumun içi teşekkür ederim. Ve senden önemli bir noktada bilinçlendim. Ben bir aralar (Uzun zaman oldu hit bazında değişme görmedim) çeşitli dofollow bloglara ve toplistlere "GSM Tamir" diye ekliyordum ama baslığa "GSM Tamir" yazarken hiç öenmsemiyorudum. Benim düşüncem link önemliydi bana göre, ama bu yorumunuzdan anladımki linkten daha çok, titleye yazdığım kelime önemliymiş. Değerli bilgilerin için teşekkür ederim.