ahtapot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizim başbakan amerikaya gitti iran'a gitti sanmıyorumki amerikalılar, washington'un mezarını ziyaret etmedi diye tayyip erdoğan'dan nefret etsinler. ya da iranlılar humeyniyi ziyaret etmedi diye başbakandan nefret etsinler. adamı sevmemenizi anlarımda anıtkabir'e gitmediği için sevmemek saçmalıktan başka bir şey değildir. atatürk türkler için önemli bir şahsiyet fakat başkaları için aynı duyguları ifade etmeyebilir.
sana göre saçmalık olabilir, kişisel fikrimdir saygı duymak zorundasın ben nasıl senin fikrine saygı duyuyorsam. r10.net özgür bir platformdur istediğim gibi düşüncelerimi yazarım, sevmediğim bir kişiyi neden sevmediğimi kimseye anlatmak gibi bir yükümlülüğüm yok, sevmiyorum nokta. Ben kimsenin görüşüne saygısızlık yapmadım, çıkar biriside saldırı olmuş diye ağlar bişey demem hakkıdır.

P.s: Bugüne kadar anıtkabiri ziyaret etmeyen kaç başbakan, cumhurbaşkanı, kral vardır? Ziyaret etmeyenlerinde nereye bağlı olduğu hangi ülkenin bürokratı olduğu aşikardır. Seni bilmem ahtapot ama bu benim için önemli bir konu