merhaba Cinternet kişinin ucuz domain başlığında bir çok kişi mağdur oldu biliyorsunuz konu kitlendiği için yeni konu açma gereksinimi duydum. ben myhostingle mailleşiyorum fakat bugun türkçe olarak mesaj attılar gelen mailde şunlar yazıo
Alıntı
İyi günler,
Cinternet rumuzlu / Öner SADIK isimli kişi tarafından yakın zamanda size satılmış olan alan adları, tarafımızdan sahte kredi kartlarıyla satın alınmış, bunun sonucu olarak bu alan adları ile ilgili tüm işlemler durdurulmuştur. Konu ile ilgili lütfen bu alan adlarını size satmış olan kişi ile iletişime geçiniz, ve kendisi ile ilgili yasal işlem başlatmaya çekinmeyiniz. Bu alan adlarının bazılarını iptal edebildik, ancak iptal edilemeyen alan adları, süreleri dolana kadar kilitli kalacaktır.
bu ******** şahıs kaç kişiyi kandırdı helal iş yaparım vs dedi haram lokma yedi ben bu şahsı mahkemeye vercemde domainler ***** diye sonuç çıkmaz diye şüphe ediyorum birde avukat parası vs çok masraf olur bunu ben yasal olarak hakkımı nasıl arıcam ve forum yöneticilerine soruyorum bu şahıs neden banlanmıyorda hala forumda gezebiliyor ?