Site adresi : Adres Site için istenen başlangıç fiyatı: 250 TL
Açık arttırma fiyatı: 10 TL
Hemen al fiyatı: 300 TL TL
Açık Arttırma bitiş tarihi: Son tekliften 24 saat sonra
Sitenin aylık getirisi: şu an gg den günde 1 - 1.5 lira ( splaş düzenlenirse günde 25-30 tık yerine 50-60 tıkta gelebilir iyi bir splaş değil tıklayınca kapanmıyor yanıltıcı değil yani

)
Kategori, sitenin içeriği nedir: Football Manager
Günlük hit sayısı, kaynak link: 800-1 K
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı: Yok
Siteyi kesinlikle kazanç için açmadım bir football manager hayranı olarak böyle bir blog açmak istedim..Kısa zamanda çoğu kelimede otoriter site oldu..yazılar yayınlandığı gibi google da görünüyor..footballl manager içeriğinin dışındada futbol,maç özetleri gibi içerik dışı konular açtım bu zorlu kelimelerdede hemen google da ilk sırayı alıyor..
Herşeyden önemlisi hem yaz olması sebebiyle hemde herkesin tatilde olması sebebiyle şu anda Football Manager sezonu değil,yeni seri FM 2011 29 Ekimde çıkacak işte ekim başlarındada demosu çıkacak..
Şu an google da Football Manager 2011 ( 36 milyon araması var ) kelimesinde ilk sırada,fm 2011 kelimesinde ikinci sırada..yine grafikler paketler ile ilgili aramalarda çoğunlukla ilk sayfada..
fm yama ve fm yamaları kelimelerinde ilk 2 sıradadır..bizim blogumuz 3-4 aylıktır,diğeri ise 7-8 yıllık resmi site TSİ dir
Bugünlerdeki aramaların bir kısmıda uefa kupası maçlarıyla ilgili,yani içerik dışı kelimelerdede index çok sağlam..
Yamalar harici birçok benim yazdığım özgün makale bulunmaktadır.Ayrıca yamalarında ismi farklıdır , açıklamalarda kendi yorumlarım bulunmaktadır onlarda özgün sayılır.Şu an günlük 800 civarı hitin tümü google aramalarındandır..
Eminim Eylül ayından sonra 5k + olacaktır.Paraya ihtiyacım olmasa kesinlikle satmazdım,tamamen emek ürünü bir blog bütün yazılar elle girildi nerdeyse her gün içerik eklendi..( tabi fiyatına alıcı bulunmazsa yine yoluma devam edeceğim )Tabi birçok backlink link çalışmam oldu güncellemeden de payına düşeni alacaktır.Alexa sıralaması 621 dir..
Not : Hiç reklamsız linksiz hali budur Ekim ayını bekleyin gelirlerde hitlerde kat ve kat artacaktır.