Yazının ana teması güzel ancak anlatım tarzınız çok anlaşılır değil. Bu konuda biraz daha titiz davranızrasanız çok daha güzel yazılar yazabilirsiniz diye düşünüyorum..
Makale üzerine açtığınız siteyi biraz inceleme fırsatım oldu. Mesela en son yayınlanan "oto kiralama" başlıklı yazıyı okudum. Bu yazıya makale diyemiyorum çünkü sadece keywords yumağı gibi duruyor. Bu tarz makaleleri onaylamanız, sitenin hayalini kurduğunuz yerlere gelmesini imkansız hale getirecektir. Naçizhane fikrimdir..
Edit: Ayrıca bahsettiğim makaledeki kelime sayısı belirtilene göre 175, fakat benim saydığım kelime sayısı 53. Scriptte bu konuda da bir problem var.
Yapıcı eleştirin için teşekkür ederim. Anlatım tarzımdaki anlaşılmayan kısımları belirtirsen sevinirim. Düzeltmeye çalışırım.
Bahsettiğin makale konusunda çok haklısın. Makale sayısı çok az olduğu için onaylamıştım. Ama bir ezinearticles olmak istiyorsan en baştan işi sıkı tutmak lazım. Bu düşünce ile o makaleyi kaldırdım.
Her halikarda seo ile uğraşanlara böyle bir site, hatta birden fazla site gerekiyor. Makalelerinizi bekliyorum.
Kelime sayısı sanırım, html tag lerinden kaynaklanıyor. O makalenin neredeyse yarısı linkli kelimelerden oluştuğu için o fark meydana gelmiş diye düşünüyorum.