hocam sakın tarafınıza yapılmış bi saygısızlık olarak düşünmeyin . yorumunuzu genel olarak beğendim de şu game monitor ve game tracker olayları biraz beni dşündürdü (: hangi cs oyuncusu girip de game monitorden veya game tracker dan sunucu arıyordur ? arasa bile kaç oyuncu arkadaşın verdiği sunucuyu bulabilir ? bunu anlamış değilim . o yüzden burdan çok fazla da oyuncu geleceğini sanmıyorum.
iyi akşamlar
Ben game monitor kullanırım. Benim siteme gelen ziyaretçilerde game monitor kullanır. Ayrıca ortak oyun oynamak istediğimizde favorilerimden önce game monitor den sw bakarım. Bir çok oyuncu game monitorden doluluk oranına göre girer. Fun serverler pek dolmadığı için arka sayfalara bakarım (5 ile 10. sayfalar arasına). Genelde 3-4-5-6 kişilik fun map olan serverleri seçer gireriz (2 kişi). Sonra map coşar 15-20 kişiye kadar yükselir.

.
arasa bile kaç oyuncu arkadaşın verdiği sunucuyu bulabilir ?
Siz hiç game monitor kullanmadınız sanırım. Ülke bazı aratma diye bir şey var ve ülkeye göre arattığınızda sizin serveriniz full dolu ise ilk sayfada yer alırsınız. Eğer full dolu olmasa bile doluluk oranı 23-27 arasında ise 1. yada 2. sayfada yer alırsınız ve bir çok oyuncunun ilgisini çeken harita varsa direk serverinize girer. Zamanla bir çok kişi beğenirse favorilerine ekler ve artık bi süre sonra serverinizin kapasitesi yetmez. Devamlı serverinize girmek isteyen oyuncular olur. Yani hazırda beklerler

. 2. server açarsınız vsvs. uzar gider.