Sheeba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Bahçeşehir'de oturuyorum ve Bahçeşehir Üniversitesi'ne giden arkadaşlarım da var.Bu yıl Bahçeşehir Hukuk'u yazacak arkadaşlarımda var.

Hatta çevremde bankadan kredi çekip Bahçeşehir'e gidecek olan bile var Düşünün artık.Tek bir sebebi var oda iş imkanı sunmaları.Mezun olduktan sonra %100 diyemem ama iyi işler ayarlayabiliyorlar tabii ki bu biraz da sizin eğitim seviyenize bağlı.

Paralı okul,özel okul diye ayrımlara girmemek gerek.Paran varsa git adam gibi oku derim.İngilizce için ilk yıl hazırlık okuman gerekebilir ABD,İngiltere vs ülkelere gönderebiliyorlar.

Okulun esas yeri Beşiktaş'ta denize sıfır süper bir bina,aynı zamanda da Bahçeşehir'de bir kampüsü de mevcut.Sosyal olanakları çok gelişmiş bir okul.Amerika'da birçok yer ile anlaşmalı ve uluslar arası diplomalar,sertifikalar verebiliyorlar.

Kısacası arkadaşım maddi kaygın yoksa ben sana kesinlikle Bahçeşehir Üniversitesi'ni öneriyorum.

Uğur Dershaneleri,Bahçeşehir Koleji falan filan vs hepsini kuran adam Bahçeşehir Üniversitesi'ni kuran adamdır yani 25 30 yıllık eğitimci insanlar bir araya gelip kurdular bu üniversitesi,ben şiddetle tavsiye ediyorum :P Ortamdan hiç şüphen olmasın.
Tam olarak denize sıfır değil, önünde bar var, sahilde halk var. şu fotoğrafa bakın. bu fotoğraf okulun resmi sayfasında yer alıyor ve orjinal değil! üzerinde oynanmış. okulun önünde okuldan bağımsız bar var, orası sanki okulun parçası gibi gösterilmiş. okulun arkasında da sanki orman var ordaki binaları silip orman koymuşlar. daha bunun gibi tonla örnek verebilirim.

sosyal olanak yazmışsınız ama hangi sosyal olanak? bir tane koşu bandı bile yok. iki basık kantinden başka hiçbir şey yok.

yurtdışı programları ise laf kalabalığı. en kötü üniversitede okuyan bir öğrenci bile parayı bastıktan yurtdışında istediği programa katılır.

RitEmrE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır tam burslu gireceğim. (: Bursluları hazırlıkta dışarı yollamıyorlarmış. Ama ingilizce seviyem iyi zaten, büyük bir ihtimalle geçerim hazırlığı.
İşte tek sorunum istanbuldaki ev fiyatları, 1000-1100 TL ile oralarda geçinebilir miyim geçinemez miyim. Ve bahçeşehirin iş olanakları çok iyi evet COOP sayesinde okurken çalışıyorsunuz. Sonra da ordan devam edersiniz zaten.
Evet yorumları almaya devam. (:
3 kişi 3+1 evde kalırsan beşiktaş'ta aylık bin lira ile geçinebilirsin (alkol-sigara yok ve okula 10-15 dakika yürüdüğünü varsayarsak).

coop olayına gelince isterseniz arayın öğrenin kaç öğrenci staja gitmiş coop sayesinde. %5 ya vardır ya yoktur. coop sonrası devam eden ise hiç duymadım.