Kocaportal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli Gökhan kardeşim; basit tasarımlar dediğin de nihayetinde insanların emeğidir. Yarışma sahibinin benim yerime seni tercih etmesi halinde, benim böyle bir soru sormam senin ne kadar hoşuna giderdi? Tasarım göreceli bir iştir. Sen son teknolojiye uygun bir web sitesi çıkarırsın ama adam sana der ki, "ben fare imlecini takip eden hareketli yazı istiyorum". Bu durumda adama sorabilir misin "bu kadar demode işlerin nesini beğeniyorsun" diye? Belki sorarsın ama etik olmaz. Yani anlatmak istediğim, ne olursa olsun yarışma sahibinin fikrine saygı duymak lazım. Birinci de olsak - sonuncu da olsak kazananı-kazananları tebrik etmek gerekir. Bu tip yaklaşımlar iş ortamlarında seni daha saygın kılacaktır.

Umarım yazdıklarımı yanlış anlamazsın. Gördüğüm kadarıyla burada bazı diyaloglar çok gergin geçiyor da... Her zaman birbirimize artı katkılarımız olması dileğiyle..
katılamadan geçemeyecegim . Gercekten ortada emek var benimde basitti yada cok güzeldi secilmedigi icin bu neden sorusunu aramam sebeb olamaz benim baktıgım gibi bakmıyordur yarısma sahibi belkide benim gördügüm gibi de görmüyordur . görsellik adı üstünde göreceli bi kavram. bize düsen en iyi sey ise tebrik etmek. kazanan kazanamayan herkesi