varmı böyle birşey. destek sağlamıyorum sana diye birşey söylemeye hakkınız yok. ilgilenmeyecekseniz o zaman başta satmayacaksınız. size zorlamı 150 TL ye satın dedik, hem ben 2 adet script aldım ve 350 TL verdim size.
insanların hiçmi sıkıntısı olmaz demişsiniz sürekli mi sıkıntınız var. ben scripti ilk satışa çıkarttığınızda aldım ve her zaman birkaç pm attıkkan sonra dönüş yapıyorsunuz.
eğer destek vermeyecekseniz paramı geri verip scriplerinizi almanızı rica ediyorum.
Kusura Bakmayın İade Kabul Edemeyiz Sonucta Sattıgımız Bir Elle Tutulabilir Bir Urun Degildir. ( Ayrıca Bızım Sunucuda Degıl Sızde Barınmakta Sıstemler ) Satıs Sözlesmesınede Aykırı Hıc Bır Olay Yasanmamıstır. Sıtenız Tamamen Sorunsuz Sekılde Dıger Musterılere Kuruldugu Gıbı KuruLup Teslım Edılmıstır. Sıstemınızın Muzık Bolumu Verıtannına Baglı degıldır. Bot İle Baglantı Kurmaktadır. Botların Garantisi de yoktur. Sozlememızde De De Yer Almaktadır. Fakat Musterılerımıze Hızmetı vermısız Arkasında Durup Altarnatıp baglantı sagladık ve Konu Uzerınde Guncellestırme Yapılmaktadır PM ıle Ulasın Dıye Msj Gonderdık Sız BU Konu Icın Maıl Gondermedınız. Bır Kac PM mesajınız ulastı , fakat Ben Sıze Lısansladıgım Domaın Adını ve Sıfrelerınızı Kaydetmedım Hostunuza Kurup Teslım Ettım. Ulaşmak İsteyen Herzaman Ulasır PM le oLmasa bıle Telefon Ile Sabıt Numara Ile vb. Butun Acık Adreslerımız bılgılerımız Konuda vardır. Siz 2 sistem Aldınız Bırıncı sıstem den 2 hafta yada 3 hafta sonra 1. sıstem den Memnun Kalmasaydınız Saten ıkıncıyı almazdınız Hersey Ap acık Ortada . Sorun Sızden Kaynaklanmaktadır. Teknık Destek Saglamıyorsunuz Dıye Konuyu Baltalamanın Anlamı yok Zaten Alan Arkadaslarda bılırler Alıp da Pişman Olan varsa Buyursun alıpda satıs sonrası destek Alamaayan varsa onlarda buyursun. saygılarımla.