erbilen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birde font olarak myriad pro seçmişsiniz. Ancak her pc'de olmadığı için herkesde gözükmeyecektir haliyle direk myriad pro yazmak Bunada dikkat edebilirsiniz. sIFR ile yapabilirsiniz fontu ancak tabi bu çok sonraki aşama sizin için. Birde gerekli margin ve padding gibi değerleri sıfırlarsanız daha iyi olacaktır sizin için.
Teşekkürler erbilen, ama src ile bilgisayara yüklüyor zaten fontu.
Birde şu mail adresi kısmı için aşağıdaki kodu kullanabilirsin.
<input name="email" type="text" value="E-Mail Adresiniz" onfocus="if(this.value == 'E-Mail Adresiniz') { this.value=''; }" onblur="if(this.value=='') { this.value='E-Mail Adresiniz'; }" />
Bunu biliyorum, fakat öylesine koyduğum birşeydi.
airwebmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Resul ellerine sağlık, arayüzün oldukça estetik ve kişisel duruyor, css kodlama kurallarına tam olarak uyulmasada. Konu içi görsel düzenini yazıda ;
img {padding-right:5px; }
şeklinde verirseniz, yazı ve resim arasındaki 5pixel boşluk ile estetiğinize güç katacaktır.
Footer kısmına ise ilgi çekici bir grafik getirebilirsiniz.
Teşekkürler, dikkate alacak 2.sürümünü yapmaya çalışacağım.
liarea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arif oraya şu eklenirse daha iyi olabilir

<style>
img {border:1px solid #ccc; padding:3px;}
</style>
Eğer bu uygulanırsa güzel bir görünüm oluşur neden verdim bunu çünkü o resim çok başıboş durmuş emanet gibi yani.

Ayrıca resulkorkmaz.com yazmışsın o hiç uymamış o alana daha güzel bir font ile yazılabilirdi.
Fazla font seçeneği kullanmadım, ama dikkate alacağım.Teşekkürler yorumlar için.