Bu başlığı yazdığın için sana hakaret bile etmeyi düşünmüştüm konuya girerken. Ama bu videoyu paylaştığın için ve bunun benim ülkemde desteksiz kaldığı için diyecek bir şey bulamıyorum. Mutlaka seyredilmesi gereken bir belgesel. Umarım en kısa zamanda sponsor bulabilirler. Hatta kampanya bile yapabiliriz ki büyük şirketlerin dikkatini çekebilir.
Sponsor olacaklar magazin programlarına oluyor. Canım Türkiyem aşkı memnun etmekle meşgul
Adamlarda anladı, nabza göre şerbet veriyorlar.
Allahın ayısını film starı gibi çıkarıyorlar, yok o bunu dikizledi , yok o onunla görüntülendi diye magazin yapıyorlar, ama gelgelelim kültür-bilgi, yok arkadaş.
Cahil insan, bunu yapmaz diyorlar, böyle şeyleri hep 2. plana itiyorlar.
(Görüşümdür)
görüşünüze katılıyorum.
Şimdiiii. Geçenlerde açılan "Atalarımızın atası" konusunu destekleyenlere tokat hemide Osmanlı tokadı gibi bir belgeseldir bu. aynştayn ne diyor "Tanrı zar atmaz"

süper bir söz söylemiş be. Şimdi gayet basit bir şekilde ve sadece 1 mucizeyle bile neler çıkarmışlar ortaya. Hala darvin ve evrim diyen beyni örümcek ağlarıyla süslenmiş kafalara daha ne diyesin hemşerum
Belgesel mutlaka çıkar piyasaya. Stratejik bir eksiklik var eminim. Ama süpermiş harbiden. Ellerinize kollarınıza sağlık umarım aradığınız sponsoru bulursunuz.
İstanbul Ticaret Odası iyi bir başlangıç olabileceğini düşünüyorum. (belgeseli yapanlar bu konuyu okursa tabi

)