Renovation adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş bizzat kendim siteyi inceledim buraya konu açılmadan önce sitenin herşeyini didik dikik ettim tabiri caizse benimde bir kaç filim site var ve artik nerden ne gelir tahmin edebiliyorum bu arkadaşın sitesi tamamen organik reklam yapimyorum eğer ben parayı ayarlayabilseydim ben alacaktım fiyat çok uygun Metanet arkadaşımız alçak gönülülüğü ile kazancı çok düşük yazmiş ben kendi gözlerimle gördüm bu site aylık 1200 den daha fazla kazandırıyor Adsense kullanacaklar tabiki garantisini kimse vermez ama bir ayda verdiğinizi kazanırsınız Eğer biraz mantıklı davranırsanız Eğer bu işten anlıyorsanız 1 aylık bir süre zarfında kesinlikle verdiğinizi çıkarırsınız diyorum

- Lütfen nasıl olacak vs vs.. diye komik sorular sormayın bilginiz yoksa araştırın

devam ediyorum backlinkleri saglam ve hitti organiktir

Metenet arkadaşla bir alışverişimiz oldu dürüstlüğüne bütün kabimle kefilim zaten alışveriş yapanlar azıcık araştırırsa tradesindende bellidir

Eğer filim ve dizi sitesi ariyyorsanız fazla bir para değil cüzü bir para ile bu işe girmek isterseniz merdivenin ilk adımında bu site ile başlamanızı tavsiye ederim ben 6-7 ay önce bu şekilde tamamen bu dizi filim sitesine girdim çok şükür.. tahminlerden daha güzel rakamlar görüyorum..

Son olarak Hâyırlı olmasını diliyorum alan arkadaşa

ve metanet arkadaşımızada hâyırlısı ile parasını yemesini diliyorum..
Güzel yorumların için çok teşekkür ederim paşam. Zaten bu siteyide satışa çıkarmama sebep sen oldun aslında Seninle konuştuktan sonra sen parayı ayarlayamayınca r10 da konu açmaya karar verdim. Bu arada sana bu siteyi veremedik ama başka siteyi verdik umarım sende ondan beklentilerinin üzerinde kazanırsın.