Mesajları hiç iyi okumuyorsun zaten ben sana ders vereceğim demedim ki

İstesende vermem yazdım.
Sana attığım pm'de
Nerede yazmışım hahaha falan yalan söyleme edepsizlik yapma. Sapkınlığı şuan sen yapıyorsun. Başkanlarının aldığı cezadan zevk almakmı? Hakkın yerini bulmasını sen sapkınlık olarak niteliyorsun... Ne diyelim ki sana daha yuhh yani!
bana okumayı bilmiyorsun diyen kişilik, yazdığım mesajda ne yazıyor. Birkez daha oku..
Alıntı
Ha bu arada bana ÖZEL MESAJ ile bak banlandı. Ha Ha Ha tarzı mesaj atmanıda sadece ve sadece çocuk kalmış yanına veriyorum. Başkalarının aldığı cezalardan zevk almakta ayrı bir sapkınlık olsa gerek...
mesajda bunlar yazıyor demişmiyim. Dememişim. Bu tarzda yazmışsın demişim. Kendi mesajını oku. Banlanmasından zevk aldığını göreceksin.
İşte mesajın.
Alıntı
Demekki mesajlarımda haklıymışım. arkadaş uzaklaştırıldı. sağol
Ne mutlu sanaki arkadaş uzaklaştırıldı...
Bana ders verecek kapasiteye ulaşman için çooook uzun yıllar eğitim alman gerekecek. O kadarını söyleyeyim sana. Kalkıp bana siyaset konularında ben bilirim, ben anlarım tarzında konuşma.
Bu arada hak ve hukuk konusunda kendini merkez kabul etmende ayrı bir komedi. Hak yerini bulmuş. Kime göre hak. Sana göre mi. Yoksa bana göre mi.
Hak ve Hukuk konularında otorite isen hakka ve hukuka kalan saygımı kaybedeceğim o kesin. Tutupta buradan başkalarının haklarını çiğnemeye kalkan sensin. Burada siyaset yapılıyor diyerek o kitaplardan birini okumak isteyen bir kişinin hakkını gaspeden sensin.
Dedim sana madem bu kitapları beğenmedin çıkar sende de ki ben 5.90 TL de almıyorum. Buyrun kitapları dağıtıyorum. Okuyun bilgilenin.
Ama yok illa başkalarının yaptığı bir hizmete saldıracaksınız. İlla birileri birşey yapınca ben daha iyi bilirim havasına gireceksiniz. İlla birşeyler paylaşılınca altına oyuk açmak için elinizden geleni yapacksınız.
Konu kitap paylaşımı. Alanlar oldu. İşime gelmez diyenler oldu. Ama sen çıkıp BURADA SİYASİ İSTİSMAR VAR diyene kadar kimseden bir ses yoktu. Çünkü herkes kendi görüşünü biliyor, ne okuyabilecek veya ne okuyamayacak kavrıyor.
Sen bunları okuma anlama ve kendi görüşüne uyarlama sorunu yaşıyorsan (-ki bariz şekilde başka görüş ve düşünceleri kabullenme sorunun var) o zaman kendi tarzına uyan kitapların dağıtıldığı konuları ve siteleri gez.
Buradan bir şekilde bir paylaşım yapan kişilerin konularını boşuna kirletme...
-- Konu hakkında son yorumdur. Artık seninle aynı seviyesizliğe inmeyeceğim---