dynasty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rep muhabbeti yapmak yasaktır. Bu benim kendi görüşüm. Sana açıklama yapmak zorunda değilim. Resmen siyasi istismar var bu konuda!
Beğenirsin kitapları alırsın
Beğenmezsin almazsın...

Bu kadar basitttir bu işler. Siyasi istismas varsa sende kendi görüşüne göre aç bir site. Dağıt millete istediğin kitapları.

Birileri birşey yapmış. İdeolijik olsada, çaktırmadan para kazansa da birşeyler yapmışlar.

Birileride gelmiş bunu forumda paylaşmış. Biri görür beğenir belki alır diye.

İdeolijik olup olmadığına sen nasıl karar verdin onuda anlamadım ama neyse. Neyin siyasi istismarı yapılıyor. Konu içerisinde kim kime ne demiş.

Saçma saçma yargılamalarda bulunmayın. Kanıtı gösterin öyle çıkın. Ha bir istismar varsa Reportlayın ilgilenilsin. Sırf bende buradayım dedirtmek için yapılan bir yorum olmuş sizinkisi...

-rep muhabbeti yasak kusura bakma ama şimdi kim verdi göremiyorsun. Son - repi ben verdim. Haberin olsun...

---------------

Yorumuna ek yapmışsın. Nerede Peyami Safa, Hugo vs. diyerekten. Merak ettim acaba sen kacını okudun veya okutturdun.

Birileri birşeyler yapıyorlar, birileri bundan yararlanıyor. Kimisinin işine gelir alır, kimisinin işine gelmez almaz.

İşine gelmiyorsa sayfanın üst köşesinde X işareti var ona tıklar çıkarsın. Hoşuna giden veya kit1abı merak eden alır okur.

Konuya yada konuyu açana siyasi istismar yapıyortsunuz, bilmem ne yapıyorsunuz, çekiç güç kitaplarını satan siteleri neden paylaşıyorsunuz diyede çıkışmanız anlamsız.