Dershaneleri pahaliysa gitmeyin arkadaslar zorla goturen mi var ?
Bende dershanlerinde okudum 2004 te, universiteyi Baku de kazaninca yer yurt bilmezdik gelip bir yilda yurtlarinda kaldim. Cok israr ettiler felanca yerimizde kal diye ama ben bana uygun olani sectim ve 3 arkadasimla beraber eve ciktik. Kimsede basimiza bisey kakmadi , selam alinmama felan oloyida yok. Dershaneleri iyi cunku en iyi hocalar onlarda. En buyuk basariyi o dershaneler sagliyor.. Ben dershanedeyken bizzat sahit oldum.. Adam oglunu getirdi diyorki hocaya buna sadece ders goster, sinavla alakali bilgiler ver.. Din adina tek kelime anlatmayacaksiniz ogluma
cok gulmustum zavalliya..

Alıntı
Senin kadar ben de içindeyim 3 senedir bu dershanedeyim merak etme senden daha iyi tanıyorum onları.

Sen hele bi' üniversiteye başla hele bir de para kazanmaya başla görürsün o zaman nasıl o yardımları kat kat alacaklar senden.

Bu sene Zaman Denemelerine girmek istedik. Zaman Gazetesi aboneliğimiz yoktu 75 lira aldılar bizden. Zaman Gazetesi aboneliği olanlardan 50 aldılar.

Bi' arkadaşım her hafta 1.5 lira karşılığında gazete + denemeyi aldı. Bize gazete vermeleri gerekiyordu gazetede vermediler.

Gazete aboneliği olanlardan bile 5 lira fazladan aldılar hele benden 30 lira fazladan aldılar + gazete vermediler.

Bu para nereye gitti acaba ? Hadi diyelim üniversite abilerine yardım için verdiler. Ben hakkımı helal etmiyorum. Benden habersiz şekilde alınan 30 lirayı onlara helal etmiyorum. Hatta izinsiz aldıkları için çalınmış sayılır.
Universiteyi nerde bitirdin ? Su anda hangi firmada hangi pozisyonda calisiyorsun ?