Altay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam saçmalamayın ne 3000tlsi şakamı bu ben okulun muhasebe bilgilerini kontrol etmiştim sizn dediğiniz ücretin gelmesi imkansız çünkü hademe ücretlerini bile ödüyor devlet resmi olanları yani sizin söylediğinz 3000tl falan değil daha yüksek meblağlar geliyor.3000tlnin katlarca fazlası hemde 10000 20000rl falan değil daha fazlaları
Zaten banlanmışsın,
Maaşlar normal ödeneğe asla katılmaz.Ve hiçbir öğrenci okulun muhasebe bilgilerini kontrol edemez.Çünkü öğretmenlerin bile buna yetkisi yoktur.Çünkü muhasebe işlemlerini sadece müdür ve idarecilerden bir kısmı inceleyebilir.Bu yetki sadece onlarda bulunur.
Bazı zihinsel engelli arkadaşlar bana son vurgun olarak -rep atmışlar.Ben size işin iç yüzünü anlattım.Ha dolandırıcılık yapan varmıdır?Elbette vardır.
Ama bu genellemeye haksızlık olur.45.000 kişilik r10 ailesinden 300 tane *********** çıktı diye hepimiz dolandırıcımıyız?Yada bizi biri böyle yaftalasa hoşunuza gidermi?Beğensenizde beğenmesinizde devletin okullara gönderdiği ödenek belli.İster verin ister vermeyin.