Neden 3-5 tane olumsuz örneklerle meseleyi çıkmaza sokuyorsunuz ki? Hiç mi iyi yönü yok yani bu yurtların? Sanki sam yeline kapılmış tüy gibi ufacık bir rüzgarda uçacak kadar mı hassas bu insanlar ki anında beynini yıkayacaklar? Kardeşim, kız arkadaşın gideceği yurdun kurallarına ve yaşam tarzına uygun bir hayat sergiliyorsa gönül ferahlığıyla gitsin.Ama ayak uyduramazsa o yurda gitmemesi daha iyi.Sırf maddi sebeblerden dolayı yıllarca orada kalamaz.
Dediğiniz gibi arkadaşınız namazında niyazındaysa ve yurt hakkında araştırma yapmışsanız kararı elbette siz vereceksiniz.Ancak yurtlara dair her habere de inanmamak gerekir sırf karalamak adına binbir türlü saçma rivayet türetmiyor değiller bunu kasıtlı yapıyorlar.Malum yurdun şubeleri Türkiye"de de vardır elbet.Oralarla görüşmeniz en akılcı yöntem olacaktır.
Hocam, öncelikle yorum için teşekkür ediyorum.
Gideceği yurt değil hocam, ev ve 5-6 Kişilik bir grup halinde kalacaklar.
ve arkadaşım yaşam tarzına ayak uydura bilir kesinlikle, benim için çok değerli biri, zarar gelsin istemiyorum, kendisi oldukça olumlu bakıyor, fakat dediğim gibi kulağa hoş olmayan duyumlar geliyor, gelen pm'yi görsen

))
öncelikle burada ki yorumları dikkate alıp,ona göre hareket edeceğim, Böyle bir ortamda bulundum bende, gayet memnundum. Fakat birbirimizden bir beklenti yoktu, dediğim gibi kafamda soru işareti olan kısım, %50 Gibi bir indirim yapmaları ( ufak bir mevla değil ) Bunu ALLAH Rızası için yapıyorlarsa, bende gider abilerde otururum, böyle insanlara hizmet etmek şereftir. ama işin işinde siyaset var mı yok mu onu merak ediyorum, Ki siyaset olarak yapanlarda muhakkak var..