Adamin1i adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne delikanlılar gördük, karşısına geçtiğin zaman dizlerinin bağı çözülen... neymiş delikanlı adam küpe takmazmış... sebep? birgün o küpe takan delikanlı değil dediğin adam sana öyle bir ders verirki o zaman anlarsın anyayı konyayı.

takmıyorum, yakışan takar karşı değilim. ama hiçbir ülkede böyle bir anlayış yoktur "delikanlı adam küpe takmaz" o zaman delikanlı adam parfümde kullanmaz, ter kokar nede olsa doğal kokusu eminim bizim delikanlılar aynı yaman gibidir. hatta şimdi uleeen diye bağırıyorlardır etrafındakilere.
onların felsefesine göre delikanlı tespihini alır kundurasını giyer ceketi omuzlarına sigarası ağzına ahkam keser (: valla bu tipleri çok seviyorum ben (: çok delikanlı ağır abi hepsi 5 6 kişi yanyana birleşince k.vadisi ekibi gibi oluyolar ama nedense tek dolaşırken fıss (: