Logo tasarımının bizce çıktığı aşikardır. Örnek gösterilen logoda, konkav kavisler daha sert iken bizim çalışmamızda vurgulanan model daha yumuşaktır. Kesiklerin, total çembere olan oranı açık bir şekilde farklıdır.

Neyse;

Bana gösterilen bu ithamların sürekli aynı kişilerden gelmesini normal karşılıyorum.

Açıklanan son 2 yarışmanın birincisi olmam herhalde onlara büyük yaralar açtıki her ortamda bana ''ne yapsakta bir taş fırlatsak'' halini almışlar.

Şu yarışmada emin olun birçok kişinin logosunun çok benzer versiyonlarını gösterebilirim. Ama burdaki logoların özgün olduklarından şüphem yok. Dediğim gibi Q harfi ile oynama yapılıyor ve ne kadar zorlayabilirsiniz ki?

Benim çalışmam büyük bi tesadüf olmuş benzer nitelik taşımış ama bu çalıntı suçlaması ağır bi itham olur. Ben ve mimarlık büromuzdaki onca emek veren arkadaşıma yazık!

Bana kickboksturk'un son günlerde ki yaklaşımının herkes farkında. Her cümleme bir alıntı. Her sözüme bir söz yapıştırmadan duramıyor. Ama adalet bu ki, ne kadar beni rencide etmek istesede yarışmalarda hakettiğim sonuçları alıyorum!

Benle uğraşmaktan vazgeç, kendine başka meşgale bul lütfen!

Webristan içinde hiç bir şey demiyor sadece şu linki veriyorum. Az çok tasarım bölümüne attığın mesajlara bakan biri seni çözer zaten (Yarışma bölümüne attığı mesajlara dikkat)

Çalışmamın psd hallerinden 2 caps koyuyorum. boyut ve psd klasör içi olmak üzere. Bu logonun içinde ne kadar cok emek harcanmış görünsün.