clanTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gene karalama gene aptalca konuşmalar senle uğraşsam sunucunda açık kalmazdı ve bu konudaki muhatabım sen değilsin Süleyman Pazar iznine çıktığında aratıcam seni aynısını yüzüne söyle Telefon ve adres istemedin diye. senin erkekliğin ve şerefin bundan öte değil işte ben seni karalıcak olsam durduk yere gelir yazardım. Sen Alper in yazdığı mesaja beni karalayarak başladın, ki bu olmayan şerefinin göstergesidir. Alper harici yazanların mesajları cevaplanmayacaktır çünkü hepsi çoluk çocukların ettiği ucuz yalanlardan başka birşey değildir.

Berk i yarın konferans a alıcam yüzüne söylesene bunları Bi adamın anasına sövüp de sonra hatır için özür dilenmez çocuk değiliz biz. Seninle uğraşsam hostun kalmaz ortada meraklanma güzelim benim

Bu konu altında başka mesajım olmayacak. Allah kimseyi sizin gibi şeref ve karakter sahibi etmesin inş.
Ulan istersen alayını al Berk abini al süleyman abini al hepsinin yüzüne söylicem bu dediklerimi , git berke süleymana güven kendin bişey beceremezsin çünki , bu konuşmalarının hepsı bilgisayarımda kayıtlı bu saldırı olaylarını kaydettim , Ben sana diyorum istediğin kadar uğraşabilirsin