Önemli Uyarı:
Daha önce sürekli tanıtım yazısı aldığım bir webmaster listem vardı, ama son haftalarda bu arkadaşlara sms atmama rağmen bir çok tanıtım yazım yayınlanmadı, tüm listeyi sildim yeni bir liste oluşturuyorum.Eski arkadaşlarda şablona uygun olarak dönüş yaparlarsa mutlaka dönüş yapacağım.

Sitenizden İstenenler:
-Sitenizin Alexa değeri en fazla 3 milyon olmalı, daha yüksek değere sahipse iş yapamam
-Siteniz güncel ve özgün olacak!
-Tanıtım yazıları en az 3 gün anasayfada kalacak ve asla silinmeyecektir
-Her hangi bir nedenden dolayı silinen makale için -intrader verme hakkımı saklı tutmaktayım.
-Siteniz forum olabilir, eğer portal tarzı, anasayfada gösterim yapacağınız bir alan varsa!

[Örnek Şablona Eksiksiz Uyunuz]

İsim Soyisim: Özay Demir
Site adı: www.ozaydemir.biz
Msn: ozay@ozaydemir.net
E Posta: ozaydemir@gmail.com
Tel: 05444032064
İban: TR850020600124004075220001
Alexa: 450k
Pr: 3
Fiyat:

Genel hususlar:
2-3-4 adet siteniz varsa site adının yanına tire koyup devam ediniz, telefon numaranızın,iban numarasının arasında boşluk bırakmayınız, iban numarası isim ve soyisminizle uymuyorsa para gelmeyebilir...

Lütfen bu şablonu bir defaya mahsus eksiksiz doldurup gönderin, konuya uygun olmayan sitelere dönüş yapmıyorum, anlaşma yapılan webmaster arkadaşlar konuya yazarsa sevinirim.

Anlaşma yapılan arkadaşları hem msnye ekleyeceğim hemde özel mesajla bilgilendireceğim, acele eymeyin.

Sürekli olarak çalışacağımız için uygun fiyat veriniz. (ayda 10 makaleye kadar çıkabilir, ona göre fiyat verin, benimle eskiden çalışanlar eski fiyatlarını yazsınlar)

Makaleler özgünmü, içerikleri nedir?!

Makaleler tamamen özgün olup minimum150 karakterdir, ingilizce çeviri olup tamamen gerçek ve seoya uygundur, size gönderilen bir makale kesinlikle başka bir sitede yayınlamadığı ve yayınlanmayacağı için benzersiz bir içerik kazanacaksınız, çoğu makalede aynı içeriğe sahip başka bir makaleye bağlantı verilir, çoğu makaleden de sizin sitenizdeki makaleye bağlantı verilir, onun için sürekli olarak özgün bir siteden backlink almış oluyorsunuz.

Makalelerde 3 veya en fazla 4 bağlantı bulunup içerikle tamamen alakalıdır, makale içerikleri çalışılan sitelere göre değişmekte olup %95 kurumsal site ve kelimelerden oluşmaktadır, ****** veya yasadışı müşteri portföyüm yoktur, cinsel kozmetik tarzı makaleler olduğu taktirde yayınlamama hakkınızı e posta yoluyla belirtmenizde yarar var.

Ödeme nasıl gerçekleşir:

Ödeme sizin belirtmiş olduğunuz iban numarasına 1 hafta içinde gerçekleşecektir, bu süre size gönderilen e postada ayrıca belirtilebilir, azda olsa uzayıp kısalabilecektir, acele etmeyin, yüzlerce site sahibine hata yapmadan zamanında ödeme yapmaya çalışıyorum, bunun ne kadar uğraş veren bir iş olduğunu unutmayınız. Ödeme konusunda bugüne kadar sıkıntı olmadı bundan sonrada Allah'ın izniyle olmayacaktır, çünkü çalışılan siteler kurumsal sitelerdir...

Hayırlı işler