Mahmut sen bir kolpasın , başkasının yaptığı şeyleri sadece para ile satın alabilirsin Kendi yaptığın işleri gördük örn:masteroyundayken, Benim o sunucular için harcadığım paraları ve emekleri herkez bilir , Senin gibi kıskanan kişilerde dolu sunucuları aldın derler , Arkamdan anca millete csfrekans'a saldırıcam dersin sen bu kadar erkeksin , Hayaller dünyasında yaşamaya devam et mahmut,
Oyunsunucuma sövdüm bende bunu kabul edıyorum daha sonra süleyman'ın hatrı var diye özür de diledim , Seni geren ne burda anlamadım? Berkede süleymanada sövdü diyipde kendini dahada küçük düşürme
ben terbiyemi bozmadım sende bozma. Ben 18 aydır hiç bir sunucuya para vermedim

yani para vererek hiç bir emeği (ç)almadım. Şuan kendime ait olan sunucu bile 5 oyuncu bile girmeyen server iken şimdi geceleri en az 15 oyuncu bulunan bir server ise bu benim emeğimin karşılığıdır. Kadir e deathrun server verip fulledikten sonra elinden alman senin nasıl bir karaktere sahip olduğunu belli etmekte. Sana saldırmakla zaman kaybedemem

1 kere saldırdığımda bütün sistemin kapandı. Benim işim bana küfreden büyüklerle

Senin gibi bi çerezle işim olmaz.
Sen Süleymanın hatrı var diye Süleymandan özür dilemedin kimi kandırıyosun

Sunucuyu batırdıktan sonra OS'dan özür diledin. Süleyman senden adres ve telefon istediğinde engelleyip sildiğini biliyorum ben merak etme. Beni karalayanlar delille çıksın ortaya. MasterOyun dayken ben PC başına bile geçmedim ve kendime ait 1 serverime bile yoktu

Çocuklar adını yazalım dedi izin verdim. Bunuda MasterOyun un sahibi tarafından kanıtlayabilirim. Ben boşuna konuşmuyorum Oğuz sen gibi

EMEK HIRSIZLIĞI YAPIP DA ÇAMURU BAŞKASINA ATMA ! Sizin karakterinizide, insanlığınızıda ben biliyorum. Bunuda MGA, OS, MASTEROYUN gibi hostlarla delillendirmeye hazırım. YA SEN ?