Ben r10 na günahımı bile vermem. Niye diyeceksiniz kendi başımdan geçen 2 olayı anlatayım siz karar verin. benim resellerim hacklendi(host firmasının adı webadam sorabilirsiniz) bir ay oluyor tüm sitelerim hacklendi adam iframe koymuş başka sitelere benım ftplerimede sanırım log programı koymuş ordan yonlendirip şifreleri alıyor. bir r10 girdim benim site adım neyse konuya hemen müdaha ettim r10 anında beni banladı dinlemeden etmeden neyse aradım bunlar sunucu hizmeti veren şirketlerini aradım hukuksal yollara baş vuracağımı bildirdim açtılar sonra arkadaşlar hatalarını anladı olumsuz mesajlar silindi olan replere oldu -250 kadar düştü ..
2. olay ben konu açtım herşey yerinde bir gold üye geldi bana hakaret etti bunu gören üyeler buna - rep verip özür dilemesini beklediler r10 ne yaptı adamın o küfürlü mesajını çıkardı özür bile diletmedi. sorun değil ama bu ülke öyle bir ülke değil inanıyorum r10 da bir gün tepe taklak olacak insanlara küfür edenleri hakaret edenleri kendisine para veriyor diye savunan bir kuruluş hiç bir zaman ilerleyemez ve yok olmayada mahkumdur. dinlemeden sormadan soruşturmadan istediğini yapıyor.
o gold üyeyi getirsinler ikimizde tüm bilgilerimizi paylaşalım o r10 sayesinde dolandırmadığı adam kalmamıstır.