@ant07 kimse inanmak zorunda değil. Beğenmediysen uygulama sonucuna katlan, çok bildiğini iddia edip konudan çekip giden grubun yenisi sensin galiba.
"Son dönemlerde Googleda yaptığınız aramalarda konuyla ilgisiz hatta yapım aşamasında yazısı bulunan sitelerin bile bazen üst sıralarda olduğunu görmüşsünüzdür."
Sanırım Google a pek girmiyorsun ama SEO yapmak istiyorsun, bu mantıkla devam et kolay gelsin
Konuyu okumadan yorum yapma! 1. sayfada onun örneğini arkadaşlar açıkça verdi. Yapım aşamasında bir site var ama senin okuma yeteneğin karalama yeteneğine yaklaşamıyor sanırım.
heyt aslanım be.. ben soecu felan değilim, senin gibi kendini seocu olduğunu sananlara tavsiyem buraya bir konu açarsan sorgusuz sualsiz hekesin gelip "güzel paylaşım...." demesini beklemeyeceksin, eleştiriyede açık olacaksın eğer olamıyorsan konu açma evinde rahat rahat otur keyfine bak
yukarıdaki söylediklerine cevap vermek veya konu hakkında tartışmak mı; değmez
bu alıntıdakileri kastedilerek senin bir sonraki mesajın görülmeden yapılan bir düzenlemeydi
o mesajı görseydim zaten düzenlemezdim toplam 3 masejım var bu konuda laf yarıştırdı felen bu ne yaw çocuk parkımı burası